Totul pentru curatenieTotul pentru curatenie
office@galimex.ro
0724.254.639
10-16
Bucuresti

Intrebari

Intrebari frecvente

Puteți afla mai multe din întrebările noastre

În acest sens, organizaţia asigură prestarea de servicii de curăţenie capabile să satisfacă cele mai exigente cerinţe. Calitatea oferită este punctul nostru forte în faţa competitorilor, interesandu-ne de imbunatatirea ei permanenta.

Oferim servicii permanente de curatenie in Bucuresti si 25 km in imprejurimile acestuia, iar curatenie generala in toate judetele.
Este optiunea dvs. Multi dintre clientii nostri prefera sa ne lase cheia. Altii lasa cheia intr-un loc sigur de fiecare data. Cu codul de acces de la alarma se procedeaza dupa cum decide clientul
Echipele de curatenie sunt compuse din 2 pana la 10 persoane, in functie de marimea casei, incusiv seful de echipa. Echipa este mai eficienta pentru ca fiecare angajat are atributii specifice: aspirat, sters praf, sters geamuri, curatenie bucatarie, curatenie baie, etc
Membrii echipei sunt instruiti inainte sa vina la locatia dumneavoastra. Responsabilul de echipa este cel care supravegheza desfasurarea activitatii de curatenie. De asemenea avem un departament de asigurarea calitatii si instruirea personalului.
Plata se face dupa curatenie in cazul serviciilor ocazionale sau odata pe luna pentru serviciile de abonament. Se poate plati cu numerar sau ordin de plata. Daca preferati plata cu card vom rezolva aceasta la biroul nostru.
Putem face curatenie in zile de weekend dar daca doriti in aceste zile va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre tariful special in aceste zile.
Galimex acopera o larga varietate de servicii completata cu cerintele particulare ale fiecarui client. La noi fiecare client este UNIC.
Vom face eforturi sa va trimitem aceasi echipa. Ocazional vor fi cateva schimbari in echipa, datorate concediilor, sanatatii, evenimentelor familiale. Responsabilul de echipa ii invata pe coechipieri particularitatile si asteptarile dumneavoastra .

Ai intrebari, noi avem solutia?

Nu ezitați să ne contactați pentru orice fel de întrebare.

 

Adresa birou:

Str: Plugarilor 46, Sect.4 Bucuresti, Romania

Telefon:

Birou: 021.330.17.96
Mobil: 0724.254.639

Mail:

office@galimex.ro